Ultimate magazine theme for WordPress.

Afganistanac (27) ubio tri žene u Beču

0 2


Tri žene pronađene su mrtve u salonu za masažu u Beču koji je navodno služio kao bordel, a pretpostavlja se da su izbodene, prenose austrijski mediji. Policija je u parku nedaleko od mjesta zločina uhapsila osumnjičenika, rekao je za austrijsku novinsku agenciju APA-u glasnogovornik policije Philipp Haßlinger.

Dodao je da je i uhapšeni je imao posjekotine, ali nije bio u životnoj opasnosti. Prema informacijama Kronen-Zeitunga, muškarac je u trenutku uhićenja u ruci imao oružje ubojstva. Prema pisanju austrijskog Kuriera, radi se o 27-godišnjem Afganistancu.

Ubica se skrivao u grmlju

Austrijski portal OE24 piše da su žrtve bile Azijke koje su navodno boravile u bordelu naziva “Asia Studio 126a”. Svjedok je vidio trag krvi koji je vodio iz prostorija na ulicu, navodi se u policijskom izvještaju. Kurier piše da se skrivao u grmlju.

Hitna pomoć je pozvana na lice mjesta, ali žene su već bile mrtve. Osumnjičenika je hitna pomoć odvela u bolnicu. Prema prvim saznanjima, tri su žene bile vjerojatno jedino osoblje koje je bilo u objektu u vrijeme zločina. Nije poznato je li muškarac tamo koristio usluge ili je žene odmah napao nožem.

Samo nekoliko sati ranije dogodilo se još jedno ubistvo u Beču. 51-godišnja majka i njena 13-godišnja kći pronađene su mrtve, a prema medijskim napisima, povod za ubistvo bila je porodična drama, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Ilustracija: EPA)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.