Ultimate magazine theme for WordPress.

Atraktivna teniserka snimila pjesmu podrške Ukrajini

0 3

Atraktivna ukrajinska teniserka Dayana Yastremska ponovo se “bacila” u muzičke vode i objavila je novi singl pod nazivom “Hearts”, u saradnji sa češkim pjevačem Rodanom i latvijskim reperom Loopoutom.

Pjesma je posvećena Ukrajini, a sama Yastremska je tokom Australian Opena, gdje je napravila senzaciju i stigla do polufinala, svaku pobjedu proslavljala baš tako što je pokazivala oblik srca.

 

 

“Ovo je još jedan podsjetnik za sve ljude o mojoj zemlji, o djeci i da nam je potrebna podrška. Znam da ljudi zaboravljaju i umaraju se od rata, ali treba da budemo hrabri i da se održimo zajedno. Ova pjesma govori o snazi i zrelosti”, rekla je teniserka koja je zajedno sa Lupautom napisala tekst.

 

 

Dayana je trenutno 26. igračica svijeta. Debitovala je u prvih 100 i osvojila dvije titule kada je imala 18 godina. Imala je potom uspješnu i 2019. godinu, da bi početkom 2021. bila privremeno suspendovana nakon što je bila pozitivna na mesterolon. Ipak, u junu pomenute godine Međunarodna teniska federacija je presudila da nije kriva i da može da se vrati na teren.

Ukrajinka je za sve okrivila bivšeg dečka tvrdeći da je on kroz polni odnos u nju unio pomenutu supstancu.

“U mojoj mokraći su pronađene vrlo niski nivoi mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dvije sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obavještena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lijek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka”, rekla je Yastremska svojevremeno.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.