Ultimate magazine theme for WordPress.

BARBARSKO BOMBARDIRANJE GAZE OD STRANE ŽIDOVSKIH CIONISTA: Upozorenje za svjetsku budućnost

0 1


FOTO: (Ilustracija)

Iz Pojasa Gaze, Ibtisam Madhi, slobodni novinar iz Gaze, koji se specijalizirao za izvještavanje o društvenim temama za The Intercept i +972 Magazine, nedavno je izvijestio kako je rat cionističkog Izraela namjerno, metodično, počinio uništavanje hiljade godina bogatog nasljeđa u Gaze koju palestinski stručnjaci osuđuju kao kulturni genocid.

Velika omanska džamija (al-Masjid Ghazza al-Kabir), najveća i najstarija džamija u ‘Starom gradu’ Sjeverne Gaze, izvorno je bila drevni hram, za koji se vjeruje da stoji na mjestu filistejskog hrama starog oko 2500 godina. , izvorno, bio je posvećen Marnasu – bogu kiše i žita. Lokalna legenda kaže da ju je nekoć koristio Samson za kojeg se kaže da je pokopan ispod nekadašnje džamije.

Uklesani na gornjem sloju stupova hrama, koji su izvorno doneseni iz židovske sinagoge iz 3. stoljeća u Cezareji Meritini, stupovi su prikazivali židovske kultne predmete – menoru, šofar, lulav i etrog – okružene ukrasnim vijencem s natpisom “Hananyah, Jakovljev sin”, na hebrejskom i grčkom.

Na kraju je hram kasnije pretvoren u bizantsku crkvu u 5. stoljeću, au 7. stoljeću je pretvoren u arapsku džamiju tokom povijesnog razdoblja islamskih osvajanja. U 10. stoljeću arapski geograf Ibn Battuta opisao ju je kao “izuzetno lijepu”.

Iako su ga kasnije uništili Mongoli 1260. godine, Osmanlije su ga u 15. stoljeću ponovno obnovili nakon velikog potresa, koji su zauzvrat ozbiljno oštetili Britanci tokom Prvog svjetskog rata, ali ga je ponovno obnovio 1925. Vrhovno muslimansko vijeće,

Prije nego što su ga cionisti potpuno uništili 2023., ovaj židovski simbol prošao je kroz stoljeća kao dokaz da se demonstrira miran suživot između Arapa i židovskog naroda, otkad je pretvoren u virtualnu ruševinu.

U smislu stupnjeva divljaštva, cionizam posramljuje ISIL

Do sada, nakon gotovo pet mjeseci neprekidnog, neselektivnog, metodičnog, genocidnog udaranja cjelokupnog načina života Palestinaca u njihovoj bivšoj domovini Palestini od strane osvajačkih cionista, ako ne i prethodnih sedamdeset i pet godina istog zlostavljanja od strane ovih novi židovski barbari doslovno svakog posljednjeg ostatka traga bilo čega što imalo miriše na sjećanje ili nekadašnje postojanje Palestinaca, u onome što cionisti sada nazivaju Ersatz Izraelom, surova stvarnost svega toga trebala bi biti očito očigledna svakome tko je dao sve događa se čak i pola trenutka svjesne misli na sve to.

Jer ovo je jedan od najgorih primjera u živom sjećanju masovnog istrebljenja koje je ljudska rasa ikada počinila nad ljudskom rasom.

Ljubaznošću, zasigurno, ne samo tiranina Bibi Netanyahua i cijele invazione populacije cionističkog židovskog kolonijalnog projekta naseljenika; ali posebno predsjednika Bidena, jednog od njegovih glavnih arhitekata, ako ne i glavnog arhitekta i osvajača, kao i svakog: američkog političara; Američki građanin, političari i građanstvo, kao i građani Kanade, Engleske, Francuske, Njemačke i svaki drugi takozvani nekadašnji zapadni političar i nacija svijeta. Pogotovo ako se svi još uvijek ponose time što su, ili što teže postati, istinski demokratski, slobodoljubivi narodi i političke države; nego samo pijuni, prevaranti i topovsko meso nove podmukle marke fašizma 21. stoljeća kojem svijet tek treba svjedočiti; posebno s nadolazećim povratkom trumpizma i njegovim/njegovim nadolazećim hordama MAGA-ITES-a. Ili bismo ih trebali ispravnije označiti kao novu vrstu ljudskih CRVA koji se hrane mrtvim ili umirućim strvinama?

Ali je li ikoga, ili dosta svih, doista briga ili svijet jednostavno hoda u snu prema nekom konačnom monumentalnom svijetu, sukobu izazvanom umjetnom inteligencijom koji će na kraju postati 1000 X 1000 ‘Gaza’ ili ‘Ukrajina’?

Da, Ukrajina je još jedna od onih užasnih usputnih stanica na kojima se usput zaustavljaju CRVI koji se hrane mrtvim ili umirućim tijelima Amerike i svijeta, s namjerom da nas sve odvedu u pakao i prokletstvo.

Držati korak sa svim stalnim pokoljima gotovo je previše za razum ljudskog uma; ili kako bi Australci, koji imaju takvu sposobnost da se uvijek omaknu malo šaljive mudrosti u najstrašnijim okolnostima, rekli u takvim slučajevima: “Koliko može medvjed Koala? Ili, kao što bi mnogi drugi tako mudri humoristi među njima također mogli reći svim megalomanskim ratnim huškačima političarima i militaristima koji ustraju u izbacivanju tolikog sranja koje vodi svijet do ruba provalije, “Hej druže! Zašto svom drugom kraju konačno ne daš priliku za promjenu?”

Ustrajne zastrašujuće slike budućnosti ispunjene barbarskim hordama ISIL-a iz nedavne prošlosti koje se masovno vraćaju odmah padaju na pamet.

(TBT, Autor: Irwin Jerome)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.