Ultimate magazine theme for WordPress.

Creative Producer

0 1


Job title: Creative Producer

Company: Hearst

Job description: Opis posla:

Hearst StoryStudio je agencija za marketing sadržaja koja svojim partnerima nudi isplativa kreativna rješenja sa skalabilnim, zagarantovanim čitateljstvom. Naša strategija sadržaja je vođena umjetnošću i podržana podacima. Ukratko, stvaramo pripovijedanje zasnovano na uvidu i osiguravamo da je vaša publika pročita.

Kao kreativni producent, igrat ćete ključnu ulogu u produkcijskom timu StoryStudio. To će se postići dovršavanjem različitih dizajnerskih zadataka za eksterne projekte marketinga sadržaja i projekte internog marketinga. Što se tiče dizajna, pomoći ćete timu da izgradi digitalno imerzivno iskustvo za pojedinačne projekte. Što se tiče brendiranja, pomoći ćete u razvoju identiteta brenda StoryStudio i kreirati marketinški kolateral za potrebe širenja. Što se tiče menadžmenta, radit ćete s timom proizvoda kako biste identificirali radna opterećenja za svaku sedmicu i procijenili tačne vremenske rokove za rezultate.

Većina naših dizajnerskih radova objavljena je na platformama bez koda kao što su Ceros ili Webflow. Naši materijali su kreirani u okviru Adobe Creative Suite i svakodnevno radimo u WordPress-u. Otvoreni smo za nova kreativna rješenja i oslonićemo se na vašu stručnost u dizajnu kako bismo optimizirali naš proces.

Zahtjevi za posao:

● 1-2 godine iskustva u grafičkom dizajnu

● Iskustvo kreiranja štampanih i digitalnih dizajna orijentisanih na sadržaj

● Poznavanje programa Adobe Suite i WordPress

● Spremnost za rad na novim platformama – Figma, Ceros, Webflow

● Pomozite u pronalaženju novih platformi i aplikacija za poboljšanje našeg paketa proizvoda

● Iskustvo UX dizajna

● Sposobnost pružanja novih rješenja za ponudu proizvoda

● Konceptualizirajte vizuale na osnovu zahtjeva

● Kreirajte rasporede i okvire koristeći softver Ceros

● Odlično upravljanje projektima i komunikacijske vještine

● Spremni da rade u brzom okruženju kako bi se ispoštovali rokovi

Priložite ili uključite link na svoj portfolio i sve druge primjere vašeg rada koji bi bili relevantni za recenziju. Hvala ti!

U skladu sa važećim zakonom, Hearst je dužan uključiti razumnu procjenu naknade za ovu ulogu ako se zaposli u Kaliforniji. Razumna procjena je između 65.000 i 75.000 dolara. Imajte na umu da se ove informacije odnose samo na zaposlene u San Franciscu. Ako je ova uloga otvorena za kandidate izvan San Francisca, raspon plata bi bio usklađen s tom specifičnom lokacijom. Konačno određivanje početne plate uspješnog kandidata će se zasnivati ​​na nizu dozvoljenih, nediskriminatornih faktora, uključujući ali ne ograničavajući se na vještine i iskustvo, obuku, certifikate i obrazovanje.

#LI-MH1 #LI-Daljinski

O nama:

Sa 2.500 zaposlenih širom zemlje, Hearst Newspapers (HNP) predstavlja mrežu od 24 dnevna i 52 nedjeljna izdanja, uključujući San Francisco Chronicle, Houston Chronicle i Albany Times Union, nekoliko vrhunskih samo digitalnih vijesti i sajtova za stil života, uključujući SFGATE i CTInsider , kompanija za marketinške usluge i kompanije za zabavu kao što je King Features Syndicate.

U HNP-u ulažemo u nove i inovativne načine pričanja priča – rastuće redakcije, diverzificiranje alata, razvoj platformi – kako bismo podržali milijune ljudi koji nam vjeruju svakog mjeseca kako bismo im pomogli da donose informirane odluke, poduzmu akciju i pronađu inspiraciju.

Pridružite nam se i budite dio nečeg većeg – vaša titula čeka.

Prepoznajući različite potrebe naših kandidata, ako ste zainteresirani za prijavu za posao i potrebna vam je pomoć ili smještaj putem naše web stranice ili u procesu prijave, kontaktirajte nas putem e-pošte na . Molimo vas da ne koristite ovu adresu e-pošte da se raspitate o statusu prijava. Na upite u vezi sa zahtjevima za razumnim smještajem odgovarat ćemo samo putem ove adrese e-pošte.

Expected salary: $65000 – 75000 per year

Location: San Francisco, CA

Job date: Sun, 04 Feb 2024 07:53:34 GMT

Apply for the job now!

Leave A Reply

Your email address will not be published.