Ultimate magazine theme for WordPress.

Čudovište na parketu, vrhunsko je pojačanje za Phoenix (VIDEO) – PressMedia

0 0


Nurkić je meč okončao sa sedam poena i 12 skokova, kao i šest asistencija, a Sunse je do trijumfa predvodio Durant sa 35 poena, osam skokova i pet asistencija, Jokić je imao učinak od 25 poena, 16 skokova i pet asistencija, a Nuggetsi su izgubili od Pheonixa.

Igrao je Jusuf Nurkić od 2014. do 2017. godine za Denver, a od 2015. za saigrača je imao Nikolu Jokića. Njih dvojica se odlično poznaju, a imaju i riječi hvale jedan za drugoga svaki put kad se ponovo sretnu na parketu.

Jokić je naravno i dalje u Denveru, Nurkić je jedan od bitnijih igrača Phoenixa. Upravo su se ta dva tima sastala u noći između utorka i srijede, a pobjedu je odnio Nurkićev tim poslije produžetka.

U tom susretu, Jokić je imao dobar učinak, ali ipak ispod svog nivoa. U jednom trenutku, pokazao je i buru emocija, a sve je začinio psovkom.

Na kraju je ipak, kako to sportski kodeks nalaže, čestitao rivalu na trijumfu, uz poseban osvrt na Jusufa Nurkića, nekadašnjeg saigrača.

“Nurkić može da igra odbranu veoma dobro, on je visoki igrač koji može da preuzima sve pozicije u odbrani. Čudovište na parketu, vrhunsko je pojačanje za Phoenix, odlično im odgovara i prihvata svoju ulogu”, rekao je Jokić poslije utakmice.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.