Ultimate magazine theme for WordPress.

Delegacija SDP-a u Banja Luci: Susreti s građanima predstavljaju stvarnu sliku Banjaluke

0 0


Delegacija dužnosnika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na svim nivoima u ponedjeljak je u posjeti Banjaluci. Prilikom posjete klubu zastupnika SDP BiH u Narodnoj skupštini RS istaknuta je važnost glasa SDP-ovih zastupnika za cjelovitost Bosne i Hercegovine, te promoviranje ravnopravnosti i zaštite pravnog poretka države.

Banja Luka je jedna od sredina u Bosni i Hercegovini koja treba da igra ključnu ulogu u ostvarenju razvojnih ciljeva naše domovine i kreiranju stabilnog društva ravnopravnih građana.

˝Stoga je ova posjeta prilika da istaknemo važnost svakog dijela BiH, te da zajedno radimo na izgradnji otvorenog i inkluzivnog društva koje cijeni raznolikost i poštuje prava svih građana. Kroz dijalog i saradnju želimo naglasiti našu predanost osiguranju da svaki pojedinac u našoj zemlji uživa u istim pravima i mogućnostima˝, poručeno je iz SDP-a.

Kako su istakli, ovaj posjet predstavlja korak ka jačanju saradnje, te izražava čvrstu posvećenost cjelovitosti i napretku Bosne i Hercegovine na svakom njenom pedlju.

˝Tokom šetnje centrom Banja Luke predstavnici SDP-a su razgovarali s građanima o svakodnevnim problemima čije rješavanje treba biti u fokusu politika u BiH˝, saopštili su.

(TIP)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.