Ultimate magazine theme for WordPress.

Detalji pucnjave u Crnog Gori, grad pod blokadom: Ubijen kriminalac Edmond Mustafa

0 1


Pripadnik organizovane kriminalne grupe E.M. ubijen je jutros u pucnjavi u Baru, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Prema saznanjima “Vijesti”, ubijen je Edmond Mustafa.

Zbog sumnje da je umiješan u jutrašnju likvidaciju Mustafe, u prostorije barske policije privedena je jedna muška osoba. Istražitelji utvrđuju da li i kakve veze ima sa ubistvom.

Navodno, inspektorima je poznat i identitet izvršioca.

Prema saznjanima “Vijesti”, riječ je o Baraninu koji pripada tamošnjem ogranku organizovane kriminalne grupe škaljarski klan.

Policija je nakon pucnjave blokirala grad.

Očevici iz ugostiteljskih objekata u ulici Maršala Tita kazali su da su čuli više hitaca, a da je sa žrtvom bila i jedna ženska osoba.

Očevici su rekli da je napadač pobjegao na motoru, kao i da je žrtva prevezena vozilom Hitne pomoći pod rotacijom.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Uprava policije je saopštila da se pucnjava dogodila jutros u 9.10 sati.

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ‘Jug’ u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala preduzimaju opsežne mjere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog djela ili više njih. Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja. U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela”, navodi se u saopštenju.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, kako se navodi, sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

(TIP/Izvor: vijesti.me/Foto: Marija Pešić/ Vijesti)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.