Ultimate magazine theme for WordPress.

DETALJI SVIREPOG ČINA KOD TUZLE: Operisan muškarac osumnjičen za ubistvo žene, riječ je o…

0 1


[{“img”:”/img/vijesti/2024/02/tz.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2024/02/tz.jpg”,”caption”:”Printscreen: Oslobou0111enje”,”bg”:”4c4344″}]

Muškarac koji je danas hospitalizovan na UKC Tuzla sa ranama u predjelu abdomena je operisan i trenutnoj se nalazi u stabilnom stanju, kazala je glasnogovornica UKC Tuzla Ersija Aščerić.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a TK pronašli su jutros u mjestu Lipnica (grad Tuzla) nakon dojave, beživotno tijelo ženske osobe te muškarca s teškim povredama stomaka.

Kako je poručila Aščerić operacija je završena, a pacijent se nalazi na kontrolisanoj mehaničkoj ventilaciji. Trenutno se nalazi u stabilnom stanju.

Operisani muškarac je smješten u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju.

Podsjećamo, on je danas hospitalizovan nakon što su policijski službenici Uprave policije MUP-a TK pronašli jutros u mjestu Lipnica (grad Tuzla) nakon dojave, beživotno tijelo ženske osobe te muškarca s teškim povredama stomaka.

Kako je rečeno, riječ je o državljanu Mađarske. Sumnja se da je usmrtio svoju suprugu, a potom pokušao izvršiti samoubistvo, navodi N1.

Dežurni tužilac će naložiti obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti žene.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.