Ultimate magazine theme for WordPress.

Dvije saobraćajne nesreće u TK: Povrijeđeno više osoba

0 0


Jučer se oko 00,30 sati, na magistralnom putu M4, Doboj-Tuzla, u mjestu Dobošnica, grad Lukavac dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđene tri osobe.

U nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo “VW Passat” kojim je upravljao A.C., rođen 1996. godine iz Lukavca i putničko motorno vozilo “VW Golf VI” kojim je upravljao A.H., rođen 1985. godine iz Lukavca.

Vozač A.C. zadobio je teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara JZU UKC Tuzla gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok su vozač pmv. “Golf” i suvozač iz pmv. “Passat” A.H., rođen 2002. godine zadobili lake tjelesne povrede. Potrebne mjere i radnje preuzeli policijski službenici PU – PS Lukavac.

Također oko 11,20 sati na magistralnom putu M18, u mjestu Podcrijevčići, općina Kladanj dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. “Mercedes” kojim je upravljao O.K., rođen 1989. godine, općina Ilidža i pmv. “VW Golf 6 kojim je upravljao J.Đ., rođen 1986. godine, općina Kladanj.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi je vozač O.K. zadobio teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara JZU UKC Tuzla gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok su vozač J.Đ. i njegove dvije saputnice zadobile lake tjelesne povrede. Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS i OKP PU Kladanj.Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.