Ultimate magazine theme for WordPress.

Engineering Manager – Product

0 1

Job title: Engineering Manager – Product

Company: WorkOS

Job description: WorkOS je platforma za programere koja pomaže u izgradnji aplikacija spremnih za preduzeća. Izrađujemo alate i usluge za programere kako bismo im pomogli da implementiraju funkcije kao što su jedinstvena prijava, sinhronizacija direktorija, višefaktorska potvrda i evidencije revizije. Mi smo potpuno raspoređen tim sa zaposlenima u američkim i evropskim vremenskim zonama. Dobro smo finansirani, nedavno smo prikupili. Naša baza korisnika koja brzo raste uključuje hiljade brzorastućih SaaS kompanija kao što su Webflow, Vercel, Brex, PlanetScale, Loom i Drata.

Tražimo inženjerskog menadžera koji će voditi timove odgovorne za neke od naših postojećih osnovnih proizvoda, kao i za inkubiranje novih. Ovo pokriva širok opseg koji uključuje naše API i UX površine i fokusira se na potrebe programera, kupaca i administratora preduzeća. Idealni kandidat će moći razumjeti detalje i biti praktičan, dok osmišljava zdravu strategiju i gradi izuzetnu organizaciju.

U WorkOS-u prednjačimo služeći našim timovima sa empatijom, znanjem i koordinacijom. U ovoj ulozi bili biste fokusirani na ljude i projekte i to vas uzbuđuje.

Kao inženjerski menadžer, zanima nas vaše iskustvo u razvoju inženjerskog tima, upravljanju visoko tehničkim projektima i izgradnji sigurnog okruženja u kojem se inženjeri mogu fokusirati na ono što vole: gradnju.

Odgovornosti

 • Posjedujte osnovne proizvode koji WorkOS čine modernim, prekrasnim razvojnim iskustvom
 • Komunicirajte direktno s klijentima kako biste izgradili povjerenje u našu mapu puta i istovremeno ulivali povjerenje
 • Pronađite i izvršite načine da unaprijedite cjelokupno poslovanje na tržištu
 • Osigurajte odgovarajući timski fokus na prioritete, prekretnice i rezultate
 • Shvatite tim. Brinete se o ljudima i mislite da su oni najuzbudljiviji dio posla.
 • Partnerstvo sa inženjerima na arhitektonskim odlukama i obimu projekta
 • Podržite svoj tim kroz jedan na jedan, postavljanje ciljeva i povratne informacije kako biste promovirali dobrobit i učinak
 • Negujte zdravo, uspešno i inkluzivno okruženje
 • Vodite napore za privlačenje, zapošljavanje i zadržavanje različitih inženjerskih talenata

Kvalifikacije 🌟

 • Iskusni: Ranije ste uspješno vodili timove fokusirane na proizvode u organizacijama visokih performansi
 • Stručnost za upravljanje projektima: Vi ste visoko organizirani, orijentirani na detalje i sposobni upravljati projektima visokog učinka u višefunkcionalnim timovima. Pratite KPI, prekretnice i ostvarite svoje rezultate.
 • Strast prema ljudima: strastveni ste u upravljanju, mentorstvu i stvaranju prilika za podršku uspjehu vaših timova. Ne bježite od izazovnih razgovora o performansama i prepoznajte vezu između jasne, direktne povratne informacije i napredovanja u karijeri. U idealnom slučaju, imate iskustvo u upravljanju menadžerima inženjerskih timova fokusiranih na proizvode.
 • Nizak ego: Kao menadžer, shvatate da vaša uloga nije da budete „najpametniji“ inženjer u prostoriji ili da donosite velike tehničke odluke. Niste fokusirani na to da budete u pravu, fokusirani ste na ono što je ispravno za tim. Volite posao u kojem pomažete drugima da rade najbolje što mogu i ne privlači vas reflektor.
 • Tehničko iskustvo: Ranije ste imali visoko tehničku ulogu i razumete šta je potrebno da biste bili sjajni softverski inženjer. Razumijete tehnologiju, ali vas pokreće organiziranje ljudi i definiranje dovoljno procesa kako bi tim uspio.
 • Regrutovanje znanja: volite da gradite timove i znate koliko je to izazovno. Imate iskustvo u partnerstvu sa internim timovima za zapošljavanje kako biste pokrenuli efikasne i poštene procese zapošljavanja. Shvaćate da je zapošljavanje veliki (i važan!) dio vaše uloge.
 • Distribuirano radno ili upravljačko iskustvo: bili ste zaposleni na daljinu ili ste prethodno upravljali ljudima u udaljenim postavkama. Shvaćate da upravljanje udaljenim timom dolazi sa vlastitim nagradama i izazovima, i posvećeni ste postavljanju okvira za uspjeh u ovom okruženju.

Pogodnosti (samo za SAD) 💖

U WorkOS-u nudimo resurse koji naglašavaju ličnu i porodičnu dobrobit. Nudimo zdravstvenu zaštitu za vas i vašu porodicu, uključujući medicinske, stomatološke usluge i usluge vida. Nudimo roditeljsko odsustvo, plaćeno slobodno vrijeme i rad na daljinu.

Prednosti uključuju:

– Konkurentna plata

– Značajni vlasnički grantovi

– Zdravstveno osiguranje (medicinsko, stomatološko i vid) za vas i vašu porodicu

– 401k podudaranja

– Mjesečne naknade za wellness i fitness

– Fleksibilna politika odmora

– Autonomija i fleksibilnost sa radom na daljinu

Poslodavac jednakih mogućnosti

WorkOS je poslodavac jednakih mogućnosti, posvećen raznolikosti i inkluzivnosti. Mi ćemo uzeti u obzir sve kvalifikovane kandidate bez obzira na rasu, boju kože, nacionalno porijeklo, pol, rodni identitet ili izraz, seksualnu orijentaciju, religiju, invaliditet ili godine.

Expected salary:

Location: USA

Job date: Sun, 10 Dec 2023 00:44:31 GMT

Apply for the job now!

Leave A Reply

Your email address will not be published.