Ultimate magazine theme for WordPress.

Foto: Nastavljeni radovi u Tuzli

0 0


Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzle trenutno radi na asfaltiranju ulice 4. aprila u Mjesnoj zajednici Kreka. Radovi su započeli danas, i planirano je da budu završeni 11. jula.

Asfaltiranje se izvodi u dva sloja, a radovi obuhvataju dužinu od 550 metara. Vrijednost ovog projekta iznosi 250.000 KM, što je finansirano iz Budžeta Grada Tuzle.

Završetkom ovog infrastrukturnog projekta značajno će se poboljšati uslovi za saobraćaj u ovom dijelu Kreke, a Grad Tuzla nastavit će sa sličnim projektima u svim mjesnim zajednicama.

U toku asfaltiranje ulice Uzeira Mehičića u MZ Gornja Tuzla

Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzle započela je radove na asfaltiranju ulice Uzeira Mehičića u Mjesnoj zajednici Gornja Tuzla. Radovi će trajati tri dana, od 10. do 12. jula, i obuhvatit će asfaltiranje ulice u dužini od 500 metara.

Vrijednost ovog projekta iznosi 300.000 KM, koje su obezbijeđene iz Budžeta Grada Tuzle.

Ovaj infrastrukturni projekt ima za cilj poboljšanje saobraćajne infrastrukture u Gornjoj Tuzli, čime će se povećati sigurnost i kvalitet života građana ovog područja. Grad Tuzla će putem Službe za komunalne poslove nastavit s radovima na unapređenju putne mreže na području Tuzle.

(TIP)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.