Ultimate magazine theme for WordPress.

Halidu Muslimoviću pozlilo na suđenju: “Ušuti, smeće, dok ja govorim”

0 1

Na sudu u Prijedoru je nastavljeno suđenje Halidu Muslimoviću po tužbi Sonje Bašić koja tvrdi da joj on duguje 90.000 eura. Između ostalog je otkrila detalje njihove seks afere.

Na ročištu su pročitane Viber poruke koje su razmjenjivali od 2015. do ove godine. U njima pjevač priznaje da joj je dužan novac i da će joj ga vraititi u mjesečnim ratama, kako prenosi Kurir.

Kao što je poznato, Bašić je ranije navela kako mu je uplatom novca “pomagala da oživi svoju muzičku karijeru”. Dok je Bašić pred sudom obrazlagala poruke, Muslimović je svojoj advokatici govorio da ona laže.

Bašić je u jednom trenutku rekla pjevaču: “Ušuti, smeće, dok ja govorim!”.

Došlo je i do rasprave između Sonjinog branitelja Dragana Tolimira i Halidove punomoćnice. Nakon toga je njoj data mogućnost da postavlja pitanja Bašić, ali je ona pitala sve ono na šta je ona ranije odgovorila: “Ako želite da se naučite pravu, dođite kod mene na praksu”, rekao je Tolimir Muslimovićevoj advokatici.

Advokatica je, između ostalog, pitala Bašić je li ona, pored poslovne, imala bilo kakvu drugu vrstu veze s Muslimovićem.

– Koliko je to trajalo?, upitala je, na šta je Bašić kazala:

– Mislite koliko je trajao seks? Počelo je 2015. a završilo se krajem 2017. Poslije smo opet počeli u martu 2018. pa je trajalo dok me nije prebio u julu 2018, ali sve to nema nikakve veze. Ovo je suđenje za novac koji mi duguje.

Dok je Sonja to govorila, Halid je sve vrijeme žvakao žvaku, a u jednom trenutku je tražio da se otvori prozor jer mu se slošilo.

Suđenje je prekinuto na pola sata, pa je nastavljeno i trajalo je skoro sat i po. Završeno je Sonjinim odgovorima na pitanja Halidove advokatice. S obzirom na to da je već bio kraj radnog vremena, sudija je rekao da će Halid dati izjavu na sljedećem ročištu jer je pjevač kazao da mu treba više od tri sata za govor.

Sljedeće ročište bi trebalo da bude održano u četvrtak 29. februara, kada bi trebalo da budu saslušani svjedoci: Halidova djeca Enis i Lejla, dvije prethodne Sonjine advokatice i Halidov bivši advokat.

Pjevač je nakon ročišta izjavio za Kurir: Već je dokazano da dosta od toga nije istina. Ročište je prošlo dobro. Za istinu se ne sprema.





Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.