Ultimate magazine theme for WordPress.

ISKREN KAO I UVIJEK: Ibrahimovića pitali je li bolji fudbal ili seks, njegov odgovor nasmijao sve

0 0


[{“img”:”/img/vijesti/2024/07/zlatan-ibrahimovic-i-helena-seger.jpeg”,”full”:”/img/vijesti/2024/07/zlatan-ibrahimovic-i-helena-seger.jpeg”,”caption”:””,”bg”:”ac9184″}]

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović odgovorio je na jedno škakljivo pitanje u intervju pa završio na naslovnicama portala.

Naime, novinar ga je pitao je li bolje zabijati golove nego imati seks, a onda je, kako prenosi Stil, nogometaš u svom stilu odgovorio: “Seks je bolji. Svatko tko misli drugačije ima problema u krevetu.”

Ibrahimović je dodao da se intima s godinama ne smije zanemariti te da se on trudi maksimalno što više ugoditi svojoj boljoj polovici. Najbitnije je, kako je rekao, otvoren razgovor o svemu. Mnoge je iznenadilo što je nogometaš odgovorio na ovo pitanje jer inače svoju intimu drži podalje od javnosti.

Kao što znamo, slavnom je nogometašu srce ukrala švedska glumica Helena Seger s kojom je u vezi više od 20 godina i s kojom ima dva sina, Maximiliana i Vincenta. Veliku ljubav nisu prekinula ni glasine da je Ibrahimović imao aferu s talijanskom televizijskom voditeljicom Dilettom Leottom.

“Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina. Rekao sam: ‘Nakon 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom.‘ Rekla je: ‘Ne, ne trebam biti u braku s tobom, da bih bila s tobom.‘ Ona je jaka, vrlo jaka”, prenosi Sportlife da je jednom prilikom rekao Ibrahimović za Seger.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.