Ultimate magazine theme for WordPress.

Je li ovo najljepša žena ikada: Svi su zaluđeni predstavnicom na Eurosongu

0 0

Jaklin je rođena u Yeghegnadzoru u južnoj Armeniji 1997. Odrasla je u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije, prije nego što se s majkom preselila u Francusku 2014.

– Ona je najljepša žena u historiji svijeta, pišu mnogi na platformi X o armenskoj predstavnici na Eurosongu Jaklin Baghdasaryan. Ona i Louis Thomas čine bend Ladanivu, koji su s pjesmom “Jako” i kostimima u stilu tradicionalne i moderne kulture završili na osmom mjestu u finalu.

“Karizmatična je, talentovana i prelijepa”, “Opasno sam se zaljubio u nju. Predivna je”, “Ima toliko energije, a čini se prepametna”, “Moja simpatija”, “Stvarno je prelijepa”, samo su neki od komentara na X-u o ovoj 27-godišnjakinji.

Jaklin je rođena u Yeghegnadzoru u južnoj Armeniji 1997. Odrasla je u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije, prije nego što se s majkom preselila u Francusku 2014. Louis je rođen u Lilleu u sjevernoj Francuskoj u porodici muzičara.

Upoznali su se 2018. godine i odlučili osnovati bend 2019. Ladaniva je objavila svoj prvi singl Vay Aman 2020. Nakon toga ubrzo je uslijedio Kef Chilini. Obje su pjesme postale viralne, posebno unutar armenskih zajednica. Godine 2023. objavili su svoj istoimeni debi album.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.