Ultimate magazine theme for WordPress.

KARLEUŠA ZA 10 DANA U DUBAIJU PUKLA MILION! Arapi joj priredili iznenađenje – PressMedia

0 0


Pjevačica Jelena Karleuša pored mnogobrojnih hitova, britkog jezika, turbulentnog ljubavnog života poznata je i po brutalnim fotkama u izazovnim odjevnim kombinacijama koje nerijetko kači na društvene mreže. Pjevačica, koja ponovo uživa u Dubaiju, posljednjim kadrovima u minijaturnom bikiniju sve je oborila s nogu.

Nakon što je završila sa izležavanjem na plaži, Jelena je s prijateljima otišla u jedan od najboljih restorana u Dubaiju, gdje su joj Arapi priredili kraljevski doček i malo iznenađenje. Oni su na kraju večere Jeleni donijeli parče njihove čuvene torte na kom je stajala poruka: “JK kraljica”.

Za ovu priliku pjevačica je odabrala dugu haljinu s bretelama zanimljivog printa brenda “puči” od 1.400 evra, koju je uparila sa zanimljivim minđušama u obliku morske zvijezde i tašnicom u obliku bisera. Cijelu kombinaciju na viši nivo je podigao nakit “kartije” i “van klif & arpels” od 21.800 evra, piše Kurir.

Jelena Karleuša ponovo uživa u Dubaiju odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama.

IZVOR: INSTAGARAM/KARLEUSASTAR

Karleuša već nekoliko dana uživa s prijateljima i saradnicima na odmoru u Dubaiju, gdje obavezno odlazi svake godine, i to više puta. Jelena je, kao i prošlog puta, smještena u jednom od najluksuznijih hotela u Emiratima, u kom se osjeća kao kod kuće. U pitanju je hotel sa pet zvjezdica, a kako se može naći na njihovom sajtu, za deset noćenja u ovom rizortu u Dubaiju pjevačica je morala da iskešira najmanje milion dinara, jer samo takse i naknade iznose oko 240.000 dinara.

Hotel u svom sklopu ima privatnu plažu, moderno sređene sobe s najnovijom tehnologijom, spa-centar, a posebno su na glasu restorani, u kojima se služi raznovrsna hrana svih svjetskih kuhinja.

JK se nedavno u emisiji “Divan šou” na Kurir televiziji dotakla i priča da se našla na meti bogatih Arapa u Dubaiju: “Arapi mogu da imaju više žena, ja se ne bih uklopila u tu njihovu igranku. Morala bih da im promijenim čitavu tu koncepciju. Nisu ni pokušali, beže, trče brzo… Ja im kažem: ‘Šta vam je? Ja sam samo došla u šoping! Ja imam svoje parice! Hoće li vama nešto teta da kupi?’. Ljudi vjerovatno misle da dobre ribe i javne ličnosti jure tamo Arape da im nešto kupe. Ja sam uvijek nekako sama sebi bila Arapin”, zaključila je tad Karleuša.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.