Ultimate magazine theme for WordPress.

Lana Pudar pjesmom ismijala kašnjenje radova na izgradnji bazena u Mostaru – PressMedia

0 2


Svjetska juniorska prvakinja u plivanju na 100 i 200 metara stilom delfin Lana Pudar i dalje čeka na izgradnju olimpijskog bazena u svom rodnom Mostaru.

Radovi na dugo obećavanoj izgradnji bazena napokon su bili počeli u septembru prošle godine, ali već nakon tri mjeseca su obustavljeni.

Objava Lane Pudar na Instagramu

Objava Lane Pudar na Instagramu

Danas se pojavio snimak bagera koji na gradilištu premješta zemlju s jednog mjesta na drugo, a na Instagram profilu ga je podijelila i 18-godišnja Lana koja je to ismijala.

Bager se pojavio na gradilištu Olimpijskog bazena u Mostaru

Učinila je to uz pjesmu crnogorskog hip-hop benda Who See pod nazivom “Nije preša”, a time je jasno aludirala da se nadležnim nimalo ne žuri s projektom izgradnje olimpijskog bazena.

Podsjećamo, Pudar će u srijedu nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Dohi, kada će od 08:42 sati plivati kvalifikacije utrke na 200 metara delfin. Istog dana se pliva polufinale, a finale je na rasporedu u četvrtak u popodnevnim satima.

https://www.klix.ba/sport/plivanje/lana-pudar-pjesmom-ismijala-kasnjenje-radova-na-izgradnji-bazena-u-mostaru/240212206#brid_cp_Brid_07773646

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.