Ultimate magazine theme for WordPress.

Lendo posjetio Odžak – Projekti saobraćajne infrastrukture ključni za snažniji ekonomski razvoj | RTVTK

0 2


Potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo posjetio je danas općinu Odžak gdje se sastao sa načelnicom Općine Odžak Nadom Ćulap i predsjedavajućim Općinskog vijeća Zlatkom Mujkanovićem, te zastupnikom u Skupštini Posavskog kantona Anesom Osmanovićem, a razgovarali su o aktuelnoj situaciji u Odžaku i Posavskom kantonu, kao i o privrednim i infrastrukturnim projektima koji su prioritetni za ovaj dio Bosne i Hercegovine.

Posebna pažnja posvećena je realizaciji projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture, koji su ocijenjeni kao ključni za snažniji ekonomski razvoj Odžaka i Posavskog kantona.

Lendo je istaknuo potrebu snažnijeg angažmana viših nivoa vlasti na pružanju podrške realizaciji najvažnijih projekata u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Tokom posjete Odžaku, Lendo je posjetio i firmu polietilenske ambalaže PePlast Odžak, koja već 20 godina uspješno posluje na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu. 

Lendo je također učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća na Centralnom spomen obilježju i Šehidskom mezarju odao počast šehidima i poginulim borcima u Odžaku, saopćeno je iz kabineta potpredsjednika FBiH Refika Lende.Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.