Ultimate magazine theme for WordPress.

LUDNICA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Montaže Zorana Milanovića nasmijale region, od Putina do onoga čije ime se ne smije izgovoriti…

0 0


[{“img”:”/img/vijesti/2024/03/kim_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2024/03/kim_1.jpg”,”caption”:”Screenshot”,”bg”:”94786e”}]

Zabrana Ustavnog suda da Zoran Milanović sudjeluje kao kandidat na izborima, ali i u predizbornoj kampanji, natjerala je Peđu Grbina, predsjednika SDP-a da Milanovića nazove ‘Onim čije se ime ne smije izgovoriti‘.

Grbin je tako aludirao na fiktivnog lika iz serijala ‘Harryja Pottera‘ Toma Marvola Riddlea, poznatijeg kao Lord Voldemort koji je, za one koji nisu čitali knjige ili gledali filmove, glavni zlikovac serijala i zbog svih zlodjela koje je počinio nitko se nije usuđivao izgovarati njegovo ime.

U filmskom serijalu ulogu Voldemorta igra Ralph Fiennes, engleski glumac (ili srpski ako pitate Aleksandra Vučića), a tokom dana internet zajednica napravila je mnogo montaža koje su Milanovića predstavile kao Voldemorta. Bilo je sjajnih, bilo je manje dobrih, a svoj obol dali su i članovi mladeži HDZ-a koji su svoju fotomontažu ponosno objavili na profilu na društvenoj mreži X.

Image

Pojavile su se i montaže Milanovića s Putinom…

A tu je i predsjednik Hrvatske kao sjevernokorejski diktator Kim Jong Un.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.