Ultimate magazine theme for WordPress.

Na magistralnom putu Kladanj-Vlasenica, u mjestu Starić, saobraćaj potpuno obustavljen | RTVTK

0 2


Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu Kladanj-Vlasenica (u mjestu Starić) saobraćaj je potpuno obustavljen.

Još jedna nezgoda na području Kladnja, dogodila se u mjestu Kovačići, na magistralnom putu ka Olovu, pa se na mjestu nezgode saobraća usporeno-jednom trakom.

U većem dijelu zemlje od poslijepodnevnih sati pada kiša, kolovoz je mokar, a ponegdje i mjestimično klizav. Ovako vrijeme pogoduje odronima kamenja na kolovoz, pa se mole vozači da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da obavezno koriste sigurnosni pojas.

U toku su radovi na rušenju tunelske cijevi na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina, zbog čega je saobraćaj na ovoj dionici obustavljen. Predviđeno je da radovi traju do kraja ovog mjeseca, a za to vrijeme putnička i teretna vozila do 20 tona koriste alternativni pravac Trnovo-Grebak-Ustikolina-Foča. Putnička vozila, kao i teretna vozila do 12 tona mogu koristiti i pravac Sarajevo- Rogatica- Ustiprača- Goražde-Foča, saopćeno je iz BIHAMK-a.Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.