Ultimate magazine theme for WordPress.

Na Tušanj stigla nova pojačanja

0 1


Aktivno je u Rudarskoj 2. Fudbalski klub Sloboda pohvalio se novim pojačanjima koja će u nastavku sezone pokušati doprinijeti ostvarivanju zacrtanog cilja.

Nakon povratka Nikole Komazeca na Tušanj, u redove Crveno-crnih pristigao je i ofanzivac Obren Cvijanović te golman Filip Erić, koji je i ranije nastupao za Slobodu.

Fudbaleri Slobode otputovali su u Međugorje na završnu fazu priprema za nastavak sezone u kojoj je glavni cilj osvajanje prvog mjesta i povratak u Premijer ligu BiH.

“Tu ćemo se zadržati šest dana, a u povratku nas očekuje generalka protiv ekipe Simm Bau. Ta utakmica će se igrati na njihovom terenu i njome bismo zatvorili pripreme. Poslije te sedmice, tačnije 9. marta počinje prvenstvo protiv Rudara Kakanj. Nadamo se uspješnoj sezoni, dosta smo teško i naporno radili i mislim da će nam ovo dati rezultat“, kaže Zlatan Nalić, šef Stručnog štaba FK Sloboda.

„Atmosfera u ekipi nam je stvarno odlična, dobili smo neka pojačanja i dočekat ćemo ovo prvenstvo spremni. Ekipa Gornjeg Rahića je sigurno jedan dobar protivnik protiv kojeg ćemo imati podražaj koji nam treba“, kazao je Nermin Mujkić, igrač FK Sloboda.Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.