Ultimate magazine theme for WordPress.

Naida Bešlagić POBIJEDILA OPAKU BOLEST, pa novom objavom sve naježila – PressMedia

0 11


Naida Bešlagić proslavila se učešćem u „Zvezdama Granda“ davne 2014. godine, nakon čega se povukla iz medija i posvetila porodičnom životu.

Tada nije ni sanjala da će pred njom biti najteža bitka, bitka za život. Ipak, Naida je uspjela nedavno da pobjedi karcinom, a sada, kako i sama kaže, svakog trenutka slavi život.

Bešlagićeva je sada sebi ostvarila veliku želju i otputovala u Medinu odakle se oglasila na društvenim mrežama.

– Prvi dan u Medini – poručila je pjevačica ne skidajući osmjeh sa lica, a potom objavila nekoliko fotografija iz Saudijske Arabije koje su izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama.

„Naježila sam se od tvojih objava“, „Blago tvome srcu i duši“, „Predivno“, „Hidžab ti divno stoji“, samo su neki od komentara pjevačicinih pratilaca.

Podsjetimo, Naida je nedavno ogolila dušu za Grand i do detalja opisala svoju borbu sa karcinomom koji joj je dijagnostifikovan prošle godine.

– Imala sam predosjećaj da nešto nije u redu, kao da me je Bog spremio na taj šok. U momentu saznanja sa mnom su bili moj suprug i njegova sestra – prisjetila se pjevačica.

Ona je potom otkrila šta joj je davalo najtežu snagu, ali i koji trenutak nikada neće zaboraviti.

– Voljela sam da razgovaram sa ljudima koji vode iste bitke. Jako mi je značilo kada mogu da čujem i vidim pozitivan primjer i pozitivan ishod cijele borbe. To mi je davalo snagu. Šišanje moje duge kose, najteže mi je to palo jer u tom momentu se osjećate bespomoćno i kao da vam neko prisilno trga iz života sve ono sto se vi -ispričala je Naida za Grand.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.