Ultimate magazine theme for WordPress.

NAKON ALEKSANDRA I DANILA: Supruga predsjednika Srbije u Banjoj Luci, Tamara Vučić u posjeti…

0 3


[{“img”:”/img/vijesti/2024/02/tamara_v.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2024/02/tamara_v.jpg”,”caption”:”TAMARA I ALEKSANDAR VUu010cIu0106″,”bg”:”e1b29f”}]

Supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, posjetit će Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci i uručiti donaciju – inkubator Klinici za ginekologiju i akušerstvo i posjetiti Banku humanog mlijeka u okviru Klinike za dječije bolesti, najavljeno je iz UKC-a.

Povod za posjetu Vučićeve supruge je najava predsjednika Srbije da će u okviru plana “Srbija 2027 – skok u budućnost”, a u dogovoru sa predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom, biti rekonstruirano i modernizovano Porodilište u Banjoj Luci, navodi se u saopćenju.

Podsjetimo, prije Tamare Vučić i njezinog supruga Aleksandra, čest gost u Republici Srpskoj bio je i Vučićev sin iz prvog braka Danilo. Njegove posjete na neustavni Dan RS-a u medijima nisu prošle nezapaženo.

Tamara Vučić je druga supruga Aleksandra Vučića i u braku su od 2013. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

(SB)

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.