Ultimate magazine theme for WordPress.

Nebojša Vukanović sa suprugom otputovao u Rim, a ovo je poručio „dušebrižnicima“ – PressMedia

0 7


Dok u Bosni i Hercegovini traje „politički“ rat oko toga da li je Nebojša Buha pokušao na silu ući u kuću lidera „Za pravdu i red“ i da li je uznemiravao njegovu majku, najkontroverzniji opozicionar Nebojša Vukanović obratio se svojim pratiteljima, ali iz Rima.

Na vrijeme utekli. U Rimu kod pape na sigurnom, uz povratnu kartu AirSerbia od 38 evra da se puno ne sekiraju dušebrižnici – napisao je Vukanović na društvenim mrežama.

Vukanović je objavio fotografiju iz Rima gdje je otputovao sa suprugom Zoranom, a priložio je i račun iz kojeg je vidljivo koliko su platili avionske karte.

Njegova objava izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a neki od njegovih simpatizera su naveli kako će politički protivnici vjerovatno da „udare“ sa pitanjem otkud mu pare za Rim.

Vukanović otkriva da je u Rim otputovao kako bi obišao familiju koju nije vidio punih 6 godina.

On je dodao kako njegov odlazak nije prošao nezapažen jer su pojedini mediji odmah objavili čak i broj leta kojim je otputovao.

– Postavljam logično pitanje ko me to prati u stopu, pa čim negdje odem objavljuju detaljne informacije gdje sam, kada i sa kim otišao? Posebna je priča što od putovanja i leta koji košta 34 evra, povratna karta, doduše isto toliko za suprugu, režimski mediji žele da spinuju javnost i predstave kao neku veliku raskoš i luksuz, kako sam bahat i obilazim svijet dok narod nema šta da jede!? – navodi Vukanović.

Podsjećamo, Vukanović je prije dva dana objavio da mu je na kućni prag došao Nebojša Buha, koji je pokušao na silu da uđe u kuću, a onda uznemiravao majku i prijetio da će ga ubiti.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.