Ultimate magazine theme for WordPress.

Održan sastanak Organizacionog odbora za obilježavanje 1. marta – Dana nezavisnosti BiH

0 0


U Gradskoj upravi Tuzle u ponedjeljak je održan sastanak Organizacionog odbora zaduženog za planiranje obilježavanja 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Na ovom sastanku prisustvovali su predstavnici Grada Tuzle, javnih preduzeća i ustanova koji su angažovani u organizaciji ovog značajnog događaja.

Razmjena informacija o aktivnostima koje su već poduzete u proteklom periodu kako bi se osiguralo uspješno obilježavanje ovog važnog datuma bila je glavna tema sastanka. Organizacioni odbor je dogovorio konkretne aktivnosti koje će biti realizovane kako bi se dostojanstveno obilježio Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik Lugavić je izrazio svoje zadovoljstvo uspješnom pripremom i organizacijom ovog događaja. Naglasio je važnost saradnje svih uključenih strana i istakao da su poduzete sve potrebne aktivnosti kako bi se osiguralo da se ovaj značajan datum obilježi na dostojanstven način. Organizacioni odbor će nastaviti s pripremama, a detalji planiranih aktivnosti  bit će objavljeni u narednim danima.

(TIP)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.