Ultimate magazine theme for WordPress.

Pojavio se novi trend u šminkanju. Ljudi pišu: “Neodoljivo”

0 1


Na društvenim mrežama pojavio se novi trend koji kruži pod hashtagom #doublegloss. O čemu je riječ? Metoda dvostrukog sjajila započela je s brendom Fenty Beauty, a sastoji se od toga da na usne prvo nanesete ulje ili masku za usne, a zatim sjajilo. Vaše bi usne tako trebale biti sjajnije i sočnije no ikad.

“Sjajno, sočno, tako slatko”

Tiktokerice masovno pokazuju kako koriste ovu metodu, a među njima je i Danielle Estrada (@danielllestrada), koja je nanijela Fenty ulje za usne u nijansi Kalahari Melon: “Odmah vidite koliko hidratizira usne.”

Nakon ulja, nanijela je kultno Fenty sjajilo u nijansi Fu$$y i pokazala rezultat. Usne su bile uistinu jako sjajne, blistave i vidljivo hidratizirane: “Volim slojevito nanošenje jer baš daje taj ekstra sjaj.”

Sophie Murray (@sophie_murraayy) je pokazala istu metodu, samo s drugačijim nijansama, te je svoje usne uredila nježno ružičasto: “Sjajno, sočno, tako slatko.”

“Tako lijepo, želim tutorial za cijeli look”, “Nisam još radila slojeve, ali ideja je odlična”, “Napravila sam ovo svojoj kćeri jutros prije škole”, “Dvostruki sjaj!”, “Neodoljivo”, “Najsočnije usne, opsjednuta sam”, komentari su na njihove videe.

Priključite se trendu

Kako smo naveli, trend je krenuo Rihanninim brendom Fenty Beauty, a mnogi su ga prigrlili upravo koristeći njihove proizvode. Brend u prodaji ima i set za dvostruki sjaj, a nijanse ulja i sjajila možete prilagoditi svojem ukusu, piše Index.hr.

(TIP)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.