Ultimate magazine theme for WordPress.

Rimac se pohvalio sopstvenom Neverom

0 5

Ako ovih dana prođete glavnim gradom Hrvatske i vidite registraciju “ZG MAGLA”, na pitanje ko vozi auto slijedi jednostavan odgovor.

Naime, Mate Rimac je ovih dana dobio svoju ličnu Neveru i podijelio detalje o automobilu sa svojim pratiocima na Fejsbuku.

Ovaj automobil je i inače neuobičajen, ali je Rimac odlučio da ga dodatno personalizuje, pa su neki elementi enterijera prošiveni crvenim koncem, drugi su dobili natpise, a na spoljne retrovizore je stavio hrvatsku zastavu, piše Večernji.hr.

Sjedište suvozača je crveno, za razliku od vozačevog crnog, i na njemu piše “K8”, dok je na mjestu vozača oznaka “M8”. Ova specijalna Nevera je ofarbana u boju crvenog vina.

Objavio je Mate i kako je izgledao proces izrade svih detalja koji su postavljeni na njegovu Neveru, za koje su zaslužni zaposleni u Rimac grupi.

“Ako neko na ovom svijetu zaslužuje ovakvo remek-djelo, to ste vi. Baš mi je drago zbog vas”, napisali su pratioci, a neki su odmah primijetili da “M8” i “K8” zapravo označavaju početna slova njegovog i imena njegove supruge Katarine.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.