Ultimate magazine theme for WordPress.

“Samo me majka tako zvala” – PressMedia

0 0


Pjevač Aco Pejović veliku popularnost stekao je u Hrvatskoj nakon filmskog megahita ‘Toma‘. Iskustvo snimanja soundtracka u filmu Dragana Bjelogrlića pjevač smatra lijepom krunom karijere koja traje više od 30 godina.

Omiljeni pjevač Luke Modrića i Darija Srne, nedavno je otkrio kako njegova dugogodišnja prijateljica nije znala njegovo pravo ime sve donedavno, a ispostavilo se da nije jedina koja ne zna da pjevačevo pravo ime nije Aco.

Kako se uvijek predstavljao kao Aco, većina nije ni pretpostavila da je to zapravo samo nadimak, a da je njegovo puno ime Aleksandar. Sam je pojasnio kako ga pravim imenom ne zove nitko. Čak ga ni majka nije tako zvala, osim u određenim situacijama.

“Aleksandar me nitko ne zove, samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo recimo moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: ”Je l’ moguće da se ti zoveš Aleksandar?” Nije znala a družimo se 20 godina”, ispričao je Pejović, pa dodao: “Mislim i majka me je Aleksandre zvala samo kada bi se naljutila”, zaključio je.

Inače, Aco Pejović godinama je u braku sa suprugom Biljanom s kojom ima tri kćeri na koje je beskrajno ponosan. “Obitelj je moja tvrđava. Njih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspjeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma”, otkrio je jednom prilikom.

Daniel Popović snimio je duet sa sinom, Željko Bebek nastupa i stvara sa svojim, a Acine kćeri, Marija i Iva, iznimno su talentirane za pjevanje. Ipak, na pjevanje gledaju tek kao na hobi, što zapravo veseli pjevača.

“Činjenica je da su obje beskrajno talentirane, ali one imaju neke druge prioritete. Marija je liječnik, a Iva maturant, naveliko se sprema za studije. Neću kriti kada vam kažem da sam presretan zbog toga što su sve tri uspješne mlade dame i što njihov život neće biti pozornica!” rekao nam je Aco Pejović u ranijem razgovoru.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.