Ultimate magazine theme for WordPress.

Skandal u rimokatoličkoj crkvi: Svećenik sa svojim dečkom dilao viagru

0 2

Rimokatolička crkva privremeno je suspendirala jednog španskog svećenika nakon što je osumnjičen za prodaju lijekova, uključujući i Viagru za erektilnu disfunkciju.

Svećenik iz Don Benita, grada s oko 35.000 stanovnika u zapadnoj regiji Extremadura, priveden je u ponedjeljak pod sumnjom da je trgovao narkoticima, objavila je u četvrtak biskupija Plasencia, odgovorna za njegovu župu, piše CBS.

Nakon uhićenja, svećenika je istražni sudac privremeno pustio na slobodu, priopćila je biskupija. “Užasnuti smo ovim skandalom”, rekli su iz biskupije Plasencia.

Dok čeka da istražitelji završe posao i rezultate istrage, biskupija poručuje da je prikladno da se svećenika privremeno ukloni iz službe i da privremeno ne može obavljati dužnost župnika.

“Svećeniku je ponuđeno psihološko i duhovno vodstvo”, priopćila je biskupija.

Španske novine El Español piše da je svećenik koji je prodavao Viagru Alfonso Raúl Masa Soto, poznat kao Don Alfonso. Novine navode da je Alfonso diplomirao dogmatsku teologiju na Papinskom sveučilištu. Prema pisanju medija, župnik je prije premještaja u župu Don Benito bio svećenik u nekoliko gradova u Salamici.

El Pais je izvijestio da je svećenik bio umiješan u trgovinu Viagrom i “drugim snažnim afrodizijačkim tvarima” s drugim muškarcem, koji je također uhićen. Za tog muškarca mediji pišu da je župnikov dečko.

Dvojica muškaraca, koji su nekoliko mjeseci bili pod policijskim nadzorom, koristili su kuću koju je svećenik unajmio za skladištenje proizvoda, navodi El Español. Vijest o svećeniku koji “dila” Viagru izazvala je nevjericu među vjernicima iz njegove župe, također piše El Pais.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.