Ultimate magazine theme for WordPress.

Slabi su na luksuz: Horoskopski znakovi koji su najveći materijalisti

0 0


Svi poznajemo ljude koji su slabi na najskuplje marke, vole putovati i jednostavno su pravi hedonisti. Pa, možda su rođeni u jednom od ovih znakova. Ovi horoskopski znakovi najveći su materijalisti i slabi na luksuz.

Bik

Bikovi su oličenje hedonizma i najpoznatiji materijalisti horoskopa. Ovaj zemljani znak voli sve što je skupo i fino, od najmekše svile do najfinije kože. U njihovu idealnom svijetu, svaki dan bi započinjao doručkom na terasi s pogledom na vinograde Toskane.

Lav

Lavovi, kraljevi Zodijaka, uvijek žele sjati poput zvijezda. U njihovu kraljevstvu, sve je pozlaćeno – od satova do raskošnih haljina. Vole luksuz jer se žele osjećati kao pravi kraljevi i kraljice, a kad kupuju, obavezno biraju najskuplje i najsjajnije.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambiciji i radnoj etici. Vole luksuz jer su ga, prema vlastitim riječima, pošteno zaradili. Njihova strast prema statusu i uspjehu znači da će ulagati u vrhunske nekretnine, ručne satove i elegantna odijela kako bi osigurali da svi znaju ko je šef, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Index/Ilustracija)Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.