Ultimate magazine theme for WordPress.

SSIO PI Željeznica FBiH upućuje čestitke u povodu Uskrsa

0 0


U povodu nastupajućeg Uskrsa, Samostalni sindikat izvršnog osoblja Željeznica FBIH svim kolegicama i kolegama, kao i građanima katoličke vjeroispovijesti u našoj zemlji i inostranstvu, upućuje čestitke za ovaj blagdan.

“Simbol Uskrsa sa sobom nosi važnu poruku, poruku novog početka i obnove. Prilika je ovo da učvrstimo veze sa porodicom, ali i one među svima nama, sa našim komšijama i unutar zajednice u kojoj živimo. Ne smijemo zaboraviti da je upravo ta spona zajedništva, ona na kojoj počiva mir u našoj zemlji, stoga je trebamo jačati posjećujući i uvažavajući jedni druge i naše različitosti.” – stoji u uskršnjoj čestitci Samostalnog sindikata izvršnog osoblja Željeznica FBiH.

“Uskrs simbolizira i pobjedu života nad smrću i dobra nad zlom, te šalje poruku hrabrosti prilikom suočavanja sa svakodnevnim izazovima. Oni su lakši ako stojimo zajedno, otvorenog srca i ispružene ruke, što je oduvijek bio duh Bosne i Hercegovine. Neka je sretan i blagoslovljen Uskrs!” – poručuju iz Samostalnog sindikata izvršnog osoblja područja infrastrukture Tuzla.Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.