Ultimate magazine theme for WordPress.

Tanja i Muhamed se tajno vjenčali u stanu?! – PressMedia

0 4


Vjenčanje Tanje i Muhameda izazvalo lavinu komentara
Tanja Savić ne odvaja se od svog dečka Muhameda Bešića sa kojim se, navodno, tajno vejnčala. Njih dvoje su na samom početku veze imali mnogo prepreka, a jedna od tih je i različita vjeroispovest.

Kako navodi naš izvor,j i Muhamed su baš iz tog razloga odlučili da izgovore sudbonosno da u tajnosti, jer Tanjini roditelji još uvek ne prihvataju njen izbor partnera.

– Tanja i Muha su se vjenčali u strogoj tajnosti i to su isplanirali za dva dana. Pričali su sa najbližim prijateljima i dogovorili se navodno da zakažu vjenčanje u što kraćem roku. Tako su uradili i bukvalno niko ne zna.

– Odabrali su za svjedoke Muhijeve prijatelje, iako je Tanja željela da joj svjedok bude sestra Bilja, ali je na kraju odlučila da je ne mješa i da je ne upliće u sukob sa roditeljima. Bilja zna sve, ali nije prisustvovala vjenčanju. Pošto iznajmljuju stan na Novom Beogradu, oni su se u opštini Novi Beograd i vjenčali i nakon toga otišli na ručak da proslave. Ja sam načula sasvim slučajno.

– Tanju i Muhameda mnogi osuđuju i da bi se zaštili raznih komentara, ali i da porodicama ne stvaraju dodatni stres jer njihove porodice ne podržavaju ljubav između njih dvoje odlučili su da to urade na ovaj način. Oni se jako vole, stvarno su stalno zajedno, on je Tanji velika podrška, konačno je srećna onako istinski.

– Ono najvažnije je da su Muhameda Tanjini sinovi prihvatili i bolje se slažu sa njim nego sa mamom, on ih obožava. Možda uskoro i on i Tanja saopšte lijepe vijesti, jer koliko znam planiraju bebu- kaže nam izvor blizak Tanji.

-Ne znam kada će i da li će uopšte da otkriju da su stupili u brak, opet ograđujem se, ja sam to načula, koliko vidim burme ne nose. Mada, koliko se vole, vjejrujem u tu priču da su se tajno venčali, jer su govorili o tome da žele intimno vjenčanje- završava naš izvor.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.