Tuzla: ‘Nirina’ pokreće izazov pod nazivom “Odoli cvijeću, kupuj hranu za pse!”

Udruženje za zaštitu životinja “Nirina” iz Tuzle pokreće izazov pod nazivom “Odoli cvijeću, kupuj hranu za pse!”, koji se sastoji od samo jednog zadatka – dajte ljubav onima koji je najviše žele.

˝Nahranite lutalice, dajte im ćebad za hladne zimske dane, odvedite ih veterinaru ako ste bolesni ili učinite dobro djelo po svom izboru, napravite kratak video, pošaljite nam ga i automatski postajete učesnik našeg izazova . Na kraju mjeseca biramo najbolje i nagrađujemo ih vrijednim nagradama, saopćeno je iz Udruženja za zaštitu životinja “Nirina” iz Tuzle.

Nagrade su:

1. @gizmogrooming – kompletan tretman uređivanja pasa + poklon paket hrane za pse (napomena, salon pruža usluge šišanja za manje pse)

2. @arenabeautystudio – poklon bon od 50 KM za usluge salona

3. @forma.gym.tuzla – 2x mjesečna članarina

4. @donerhana – doner turneja za tim

5. @arenabeautystudio – poklon bon od 50 KM za kupovinu kozmetičkih proizvoda

6. @bluesberry.bar – runda pića za ekipu

7. @dees_wear majica od @vanjastankic

8. @forma.gym.tuzla – proteini.si poklon paket suplemenata

Svoje video zapise možete slati na broj 060 324 22 83 (viber/whatsapp) do 20. februara 2024. godine, a proglašenje pobjednika održat će se dana facebook stranica, 29.02.2024. na osnovu najvećeg broja prikupljenih lajkova.

(SAVJET)