Ultimate magazine theme for WordPress.

Tuzlanska veče solidarnosti ‘Žena za Ženu'”

0 0


U restoranu City Steak House u Tuzli u subotu 11.05.2024. godine  održana je prva donatorska večer pod nazivom “Žena za Ženu” a pod pokroviteljstvom Billy Body Control.

Organizatori s ponosom ističu da je ostvaren cilj, osvještenje žene u današnjici. Iskreno se zahvaljuju svim damama koje su prepoznale smisao ovog projekta te svojim prisustvom te večeri podržale događaj.

Prikupljena su  značajna novčana sredstva koja su uručena  Udruženju Vive Žene, za projekat Sigurna kuća i udruženju Krav Maga IKMI za  podršku u  organizaciji kampa sigurnaJA .

Veče je bilo ispunjeno toplinom, osmjesima i solidarnošću. Gošće su uživale u vrhunskoj kuhinji restorana City Steak House, dok su ih ugodni tonovi muzike Šejle Mehanović pratili kroz cijelo veče, dodajući poseban šarm ovom događaju.

Organizatori ističu da se na fotografijama koje su zabilježene tokom večeri, može prepoznati ugođaj koji je ponuđen gošćama, i one svjedoče zajedničkom angažmanu za prava i dostojanstvo žene. Neka nas one podsjećaju da je svaka gesta ljubaznosti i podrške korak bliže ostvarenju jednakosti i pravde za sve nas.

Upućena je zahvala svima koje su bili dio ove nezaboravne večeri i damama koje su svojim doprinosom učinile razliku, te omogućile ostvarenje ovog humanitarnog cilja.

Neka ova večer bude podstrek za daljnje zajedničke napore u borbi za prava i dobrobit žene u društvu  I prilika da se zajedno djeluje te da se naglasi važnost podrške jedne prema drugoj.

Naša predanost podršci ženama i njihovim pravima neće stati samo na jednoj večeri. Planiramo nastaviti s organizacijom sličnih događaja kako bismo produbili utjecaj naše zajednice i pružili kontinuiranu podršku onima kojima je najpotrebnija ističu organizatori.Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.