Ultimate magazine theme for WordPress.

U operativnoj akciji “Top narko” kod 31-godišnjaka iz Gračanice pronađena različita droga

0 3


U operativnoj akciji “Top narko” policijski službenici Uprave policije MUP-a TK postupajući po naredbi Općinskog suda u Gračanici u četvrtak su pretresli jednu osobu kod koje je su pronađeni narkotici.

“U mjestu Velika Brijesnica, općina Doboj Istok, policijski službenici izvršili su pretresanje osobe inicijala E.M. (1993), stambenih objekata, pomoćnih prostorija, dvorišta, prirodnih površina i motornih vozila koje koristi imenovani. Tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti slijedeći predmeti: četiri pakovanja pvc folije u kojima se nalazi bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Speed”, težine oko 700 grama i sedam pakovanja sačinjeno od prozirne pvc. folije u kojima se nalazi osušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu”Cannabis sativa” težine oko 300 grama, jedna  vaga za precizno vaganje sive boje sa tragovima osušene biljne materije i jedna pvc kesa u kojoj se nalazi određeni broj puščanih metaka za automatsku pušku”, saopšteno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Nakon okončanja pretresa E.M. je uhapšen i zadržan u prostorijama Uprave policije MUP-a TK radi kriminalističke obrade.

” Sve dalje mjere i radnje poduzimati će se po nalogu postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona”, navedeno je u saopštenju.Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.