Ultimate magazine theme for WordPress.

UDARIO MALOLJETNIKA U SARAJEVU, PA POBJEGAO: Sarajevska policija uhapsila državljanina Albanije, poznat njegov identitet

0 2


[{“img”:”\/img\/vijesti\/2024\/02\/policija_slobodna_bosna_1.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2024\/02\/policija_slobodna_bosna_1.jpg”,”caption”:”Ilustracija: Slobodna Bosna”,”bg”:”d2aabe”}]

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo sinoć su identificirali, a potom pronašli nesavjesnog vozača koji je udario pješaka kod pješačkog prijelaza blizu tramvajske stanice Socijalno, a onda se udaljio sa mjesta nesreće.

“Danas, 11.02.2024. godine, u poslijepodnevnim satima, policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, po nalogu tužioca KTKS, su pronašli i slobode lišili muškarca S. L., državljanin Albanije, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Neukazivanje pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nezgodi (član 337. KZ FBiH). Prethodno je imenovani, po nalogu dežurnog tužioca, prekršajno sankcionisan za saobraćajnu nezgodu”, saopćili su iz MUP-a KS.

“Osumnjičeni je dana 10.02.2024. godine oko 21.30, na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Topal Osman-paše, putničkim motornim vozilom oborio pješaka, nakon čega se udaljio sa mjesta nezgode. Pješak, maloljetnik, prevezen je na KCUS gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede”, rekli su iz MUP-a navodeći kako je uhapšeni muškarac predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode, a policijski službenici pod nadzorom KTKS nastavljaju rad na ovom predmetu.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.