Ultimate magazine theme for WordPress.

Uzela je olimpijsko zlato, bila ponos Rusije sa 17 godina, a danas…

0 2

Sa svega 17 godina je osvojila olimpijsko zlato u Londonu 2012. godine.

Ima i evropsko zlato, kao i najsjajnije odličje na finalu Svjetskog kupa. Ipak, danas se jedna od najljepših sportistkinja koje su se pojavile na sportskim borilištima ne bavi sportom. 

 

 

Proglašena je najseksi olimpijskom u Rusiji.

Karolina Sevastjanova, članica ruskog tima u ritmičkoj gimnastici iz Londona danas ima 28 godina i možda je više popularna nego li kada je u Londonu postala olimpijska šampionka. Nedugo nakon Londona je prekinula sportsku karijeru.

Nakon sportske karijere, Karolina je odbila da radi kao trener, te je odbrala manekenstvo. Nije iznenađujuće, s obzirom da je prozvana najseksi sportistkinjom u Rusiji. Karolina je glumila u epizodnim ulogama u filmovima i TV serijama, a glumila je i u drugoj sezoni emisije “Zvijezde u Africi” na TNT-u, gdje je zauzela četvrto mjesto.

 

 

Prošle godine, 27-godišnja Sevastjanova raskinula je s biznismenom Aleksandrom Mazanovim, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara, jer su njeni prationici smatrali da nije nikada bio za nju. Sada uglavnom putuje po raznim destinacijama svijeta. Ima potpisane ugovore sa raznim brendovima i sponzorima, tako da živi lagodan život. Veliku pažnju poklanja objava na društvenim mrežama. Njen profil na Instagramu je jednostavno pravi raj za muške oči. 

 

 

Zanimljivo je da je rođena u Kijevu, ali ne vuče ukrajinke korijene. 

Poznata je i po kratkoj vezi sa najvećim ruskim hokejašem Aleksandrom Ovečkinom.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.