Ultimate magazine theme for WordPress.

Zbog ovog milionera Melina je napustila muža i dom – PressMedia

0 19


Haris i Melina Džinović ne prestaju da intrigiraju razvodom.

Od kako su objavili da se razvode Haris i Melina Džinović ne prestaju da intrigiraju javnost.

Nedavno je pjevač izjavio da je Melina bila ta koja je željela razvod, a nakon toga je u javnost dospjela i informacija da je poznata kreatorka prije izvjesnog vremena nagovijestila da između nje i pjevača više ništa nije isto.

Naime, spekulisalo se zašto je došlo do razvoda Harisa i Meline koji su više od dve decenije bili u braku i važili za jedan od nasjkladnijih parova na javnoj sceni.

Prema pisanju Republike, u njihov brak se umiješala treća osoba.

Prema njihovoj tvrdnji, poznata dizajnerka je već neko vrijeme u emotivnoj vezi sa bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspješnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

Melina je već duže vrijeme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji.

On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gdje ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama.

Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa djecom”, otkrio je izvor za portal “Republika”

Nedavno je Melina Džinović na svom Instagram profilu objavila citat voditeljke Sanje Marinković i time mnogi vjeruju da je nagovijestila krah braka sa Harisom.

Uvijek postoji neki muškarac zbog kojeg ti srce brže zakuca.

Postoji, ali bih ja voljela da se pojavi neko da nam kuca u isto vrijeme, na pravi način”, rekla je voditeljka Sanja Marinković, što je Melina podijelila na svom profilu jasno stavljajući svima do znanja da se slaže sa Sanjinim stavom.

Takođe, pjevač je za jednu hrvatsku televiziju otkrio da je lijepa kreatorka bila ta koja je poželjela da se razvedu.

“Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna“, izjavio je Haris Džinović.

Melina je nakon potvrde o razvodu napustila vilu na Senjaku vrijednu više od dva miliona eura.

Haris je tu vilu projektovao i prilagodio svojim protrebama, ima bazen i vinski podrum što je bila njegova želja, kao i studio u kom komponuje, pjeva, snima… Dugo godina je planirao da napravi baš takav dom.

Source link

Leave A Reply

Your email address will not be published.